I TO NE KRIJE

U emotivnom govoru princ Charles otkrio koliko je ponosan na svoje sinove

11.10.2018 u 12:23

Bionic
Reading

Na otvorenju konferencije International Wildlife Trade Conference, u St. James's Palace, među uzvanicima su se našli i princ William i princ Harry. No, prije negoli je vojvoda od Cambridgea mogao i službeno najaviti početak konferencije, njegov otac odlučio ga je malo nahvaliti

Iako princ Charles nije bio prisutan na otvorenju konferencije International Wildlife Trade Conference, on je snimio govor, a video snimka, na kojoj govori koliko je ponosan na svoje sinove i njihov posao, puštena je okupljenim uzvanicima.

'Jedino što mogu reći je koliko sam ponosan što se moj stariji sin William pokazao pravim vođom u ovom području, koliko je pomogao podignuti svijest na globalnoj razini, uključujući i rad s kineskom vladom na uvođenju zabrane slonovače', rekao je Charles i nastavio.

  • +7
Princ Charles sa sinovima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Više od desetljeća moj mlađi sin Harry angažiran je na raznim akcijama diljem Afrike kako bi pomogao u izgradnji održive budućnosti kako za ljude, tako i za biljni i životinjski svijet.'

Inače, princ William je pokrenuo globalnu radnu skupinu u kojoj su se financijske organizacije složile da 'neće svjesno tolerirati financijske tokove koji proizlaze iz nezakonite trgovine divljim životinjama niti sudjelovati u korupciji'.