shannen doherty

U najtežim životnim trenucima prisjetila se dana kada je bila najsretnija

10.03.2017 u 12:21

Bionic
Reading

Nakon što joj je u kolovozu 2015. dijagnosticiran rak dojke, započela je životna borba poznate glumice. Krajem veljače, primila je zadnju dozu kemoterapije i sada je u iščekivanju rezultata testa koji će pokazati je li dobila ovu bitku. U trenucima iščekivanja Shannen Doherty prisjetila se nekih sretnijih dana

Kada se 90-ih godina prošlog stoljeća počela emitirati tinejdžerska serija 'Beverly Hills 90210', iako su se naravno tome nadali, nitko nije ni pomislio da će ona imati takav utjecaj na tinejdžere diljem svijeta koji su s nestrpljenjem iščekivali svaki novi nastavak.

Jedna od glavnih glumica serije, Shannen Doherty, koja je imala ulogu Brende, 27 godina kasnije prisjetila se tih dana i otkrila kako je tada bila najsretnija; 45-godišnja glumica objavila je na Instagramu dvije fotografije - jednu s bratom blizancem iz serije Jasonom Priestleyjem te drugu s dečkom u seriji Lukeom Perryjem.

'Ovo je prava istina: do danas 'Beverly Hills 90210' najveća je televizijska serija na kojoj sam imala priliku raditi. Njom smo dotakli milijune tinejdžera te pokrpali njihove odnose s roditeljima. Zaista sam ponosna na nju', napisala je Shannen Doherty, kojoj je u kolovozu 2015. dijagnosticiran rak dojke.

#tbt they were so happy here!!! Anyone remember this episode? #brendaanddylan #90210

Objavu dijeli ShannenDoherty (@theshando)

Tada je započela i njezina borba koju je dokumentirala i dijelila gotovo svakodnevno sa svojim obožavateljima putem Instagrama. Krajem veljače, glumica je upravo putem društvene mreže obavijestila sve kako je napokon završila s kemoterapijom.

'Sada kada sam gotova s kemoterapijom i zračenjem, počinje igra živaca. Čekanje rezultata testa koji će pokazati jesam li se napokon svega riješila. Čekanje rekonstrukcije dojke. Čekanje. Mislim da svatko tko ima neki oblik raka svjestan je da strah nikada ne prestaje', napisala je na svom Instagramu nakon posljednje kemoterapije.