SUĐENJE JE ZAKAZANO

Uz podršku obitelji Diddy izašao pred suca, poznato što mu najteže pada u zatvoru

11.10.2024 u 09:58

Bionic
Reading

Glazbeni mogul i reper pojavio se prvi puta pred sucem, otkako je zbog teških optužbi završio iza rešetaka, a uz njega su, na sudu, bili njegova 84-godišnja majka Janice Combs, kao i šestero njegove djece. Nakon izlaganja njegov odvjetnik požalio se što Diddyju najteže pada u zatvoru

Sean Diddy Combs u četvrtak se po prvi put pojavio pred sudom otkako je uhićen zbog, između ostaloga, silovanja, trgovine ljudima i vođenja zločinačke organizacije. Na suđenje 54-godišnjem glazbenom mogulu i reperu stigla je i njegova obitelj, predvođena 84-godišnjom majkom Janice Combs.

Upravo njezino pojavljivanje iznenadilo je mnoge, ponajviše zbog upečatljivog stajlinga koji je uključivao naočale optočene kristalima i zbog kojeg je više izgledalo kao da ide na neku razuzdanu zabavu, u organizaciji njezinog sina, a ne na suđenje.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

U sudnicu je ušao na sporedna vrata

Janice je pred sud stigla držeći se za ruke sa svojim unucima. Uz nju je bilo Diddyjevih šestero od ukupno sedmero djece - Quincy Brown (33), Justin (30), Christian King (26), Chance (18) i blizanke Jessie i D'Lila (17).

Kako otkrivaju svjedoci, koji su se zatekli u sudnici, Diddy je stigao kroz sporedna vrata i pred suca izašao u smeđoj zatvorskoj odjeći. Nasmijan je mahnuo sinu Kingu, koji je sjedio u drugom redu galerije, a potom je zagrlio sve svoje odvjetnike. Sudac Arun Subramanian zakazao je suđenje za 5. svibnja iduće godine.

Velika je vjerojatnost da Diddy neće biti pušten uz jamčevinu da čeka suđenje iz svog doma, a najgore što mu već sada pada je zatvorska hrana.

  • +4
Diddyjeva obitelj na sudu Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zatvorska hrana

Otkrio je to novinarima njegov odvjetnik Marc Agnifilo koji je rekao da se njegov klijent na to ne može naviknuti. Magazin People već je izvijestio kako izgledaju obroci glazbenog mogula.

U 6 ujutro je doručak u koji spadaju žitarice, voće i kolač, ručak tijekom tjedna se poslužuje u 11, a večera već u 16 sati. I dok za ručak uglavnom dobijaju hamburgere, pečenu ribu ili tacose, dok je na večernjem meniju tjestenina ili pečena govedina. U zatvoru se poslužuju i vegetarijanski obroci poput leće i tofua.