Dan bez make upa

Viktorija Rađa u opuštenom izdanju: 'Stigla sam predahnut, ali ne i našminkati se'

11.09.2020 u 19:05

Bionic
Reading

I ovog ljeta prirodna ili 'neobrađena' ljepota u fokusu je više nego ikada. Viktorija Rađa je jedna od onih koja izgleda odlično i bez imalo šminke na licu i često ga pokazuje na fotografija koje objavjuje na društvenim mrežama

Prirodan izgled uvijek je 'in', a hrvatske zvijezde nas često razvesele svojim izdanjima bez šminke. Prirodna izdanja Viktorije Rađa vidjeli smo već u nekoliko navrata, a i danas je Splićanka odlučila svoje brojne fanove počastiti još jednim prirodnim lookom, samouvjereno, bez kompleksa i silnih preparata.

Supruga umirovljenog košarkaša Dine Rađe svoj dobar izgled među ostalim može zahvaliti i dalmatinskim genima. Bivša manekenka i Miss Dalmacije nedavno je objavila selfi na kojem također pozira bez imalo šminke i s raščupanom kosom kada su je pratitelji pitali: 'Koliko ti je godina, dijete?'. Svakom takvom fotografijom zapanji fanove svojom mladolikošću.

'Mislim da su estetski zahvati prihvatljivi kao minimalne korekcije, sve ostalo ne prihvaćam. Oduvijek sam morala ulagati puno truda da bih ostala vitka, a liposukciju nikad ne bih ponovila. Djevojkama koje to planiraju napraviti savjetujem da to ne rade jer postoje drugi načini da se postigne isto, prije svega zdrava prehrana i vježbanje', izjavila je ranije za tportal.