s priprema na svadbu

Vjenčanje uoči Eura: Josip Juranović sutra će izreći sudbonosno 'da'

28.05.2024 u 20:08

Bionic
Reading

Igrač Union Berlina i Dalićeva uzdanica u borbi za europsko zlato sutra napušta kamp u Rijeci te odlazi na vlastitu svadbu. Gotovo godinu dana nakon što je stupio u građanski brak, Josip Juranović stupit će i u crkveni brak s dugogodišnjom djevojkom Lanom Miholjević

Iako je fokus Vatrenih trenutno na nadolazećem Europskom prvenstvu, naš Josip Juranović sutra će nakratko staviti nogomet u drugi plan. Na dopuštenje izbornika Dalića, nogometaš će na nekoliko dana napustiti Vatrene, a razlog je i više nego opravdan - crkveno vjenčanje za dugogodišnju djevojku Lanu.

Juranović i lijepa Riječanka Lana Miholjević zaljubili su se prije nešto više od četiri godine, a u lipnju prošle godine vjenčali su se u krugu najbližih prijatelja i članova obitelji.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Gotovo godinu dana nakon, stiglo je vrijeme i za crkveno vjenčanje koje će ovaj put biti nešto veće od onog građanskog.

Podsjetimo, par se upoznao u Splitu dok je Juranović igrao za Hajduk, a Riječanka studirala na Kemijsko-tehnološkom fakultetu. Nakon nekoliko godina veze, Juranović ju je zaprosio romantičnom gestom darovavši joj veliki buket ruža te tortu na kojoj je pisalo 'Marry me'.

Inženjerka prehrambene tehnologije inače dolazi iz sportske obitelji pa je njezin otac poznati hrvatski biciklist Vladimir Miholjević, jedan od glavnih organizatora utrke Cro Race.

VELIKA PODRŠKA

[FOTO] Poznata lica okupirala stadion u Dohi: Izabel Kovačić, Davorka Dalić, Anita Lovren bodre Vatrene do bronce

Pogledaj galeriju