NAJLJEPŠI PAR

Zaboravite na Franku i Ćorluku, prezgodna cura nogometnog reprezentativca ostavlja bez daha

31.05.2018 u 20:27

Bionic
Reading

U Rovinju se ovih dana pripremama hrvatske nogometne reprezentacije, koja uskoro odlazi na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, prodružio i 22-godišnji Šibenčanin Duje Ćaleta-Car. Ovaj stasiti Dalmatinac zasigurno će zapeti za oko mnogim Hrvaticama, no na njihovo razočarenje mlađahni stoper već dugo ljubi zgodnu Dubrovkinju Adrianu Đurđević, a par ne krije svoju ljubvanu sreću

Sjajnim igrama za austrijski Red Bull Salzburg stasiti branič Duje Ćaleta-Car zaslužio je poziv izbornika Zlatka Dalića i pokušat će se nametnuti da izbori svoje mjesto putnika za Rusiju.

'Sretan sam i ponosan što sam na ovom popisu od 24 igrača, to mi je nakon ove sezone kao šećer na kraju za sve što sam napravio. Svi suigrači su me dobro prihvatili, daju mi savjete, komentare i pokazuju koliko me cijene', kratko je rekao Ćaleta-Car po dolasku u Rovinj.

  • +7
Duje Ćaleta Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

No, osim na igračkom planu poznato je kako zgodnom Duji cvatu ruže i na ljubavnom planu. Njegova odabranica, lijepa pravncia, Dubrovkinja Adrijana Đurđević, svojom pojavom ostavlja bez daha gdje god se pojavi. Stoga nije teško zaključiti kako su upravo Adriana i Duje najzgodniji hrvatski par koji bi s trona mogao skinuoti Franku Batelić i Vedrana Ćorluku.

Duje Ćaleta Car i Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Lijepa Adriana koja pozornost plijeni atraktivnim izgeldom i modnim kombincijama, koje redovito objavljuje na svom profilu na Instagramu, a modne isnpiarcije su joj Olivia Palermo i Victoria Beckham.

You make me happy ❤️❤️ @adrianadurdevic

Objavu dijeli Duje Ćaleta Car (@dujecar_5)

Nedavno je u razgovoru za Story, mlada pravnica rekla da ju je Duje privukao atraktivnim fizičkim izgledom, ali ju je osvojila njegova ‘jednostavnost, dobrota i pažljivost’. Priznala je da de ne mogu usuglasiti oko toga tko je veći romantičar u vezi, no najbitnije im je što jedno drugom ‘odgovaraju po svemu’.

I am who I am,your approval in not needed.. #coffeetime #sunnyday #salzburg #sunisup

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

Sreća. #londoncalling #london #couplegoals #myall

Objavu dijeli adriana đurđević (@adrianadurdevic)