SREĆA JE U SPLITU

Zaljubljena Ana Gruica izgleda sjajno, pa i kada vježba u štiklama

19.10.2017 u 11:14

Bionic
Reading

Ljubav sa splitskim psihijatrom 43-godišnjim Boranom Uglešićem itekako godi splitskoj glumici i instruktorici fitnesa. Njezina veza s piscem Hrvojem Šalkovićem, s kojim ima sina Marata Ivana, sada je samo prošlost, a Ana Gruica u rodnom gradu napokon uživa u svakom trenutku

Otkako je njezina ljubavna priča s ocem njezina djeteta, piscem Hrvojem Šalkovićem, završila, glumica i instruktorica fitnesa Ana Gruica vratila se u rodni Split sa sinom Maratom Ivanom.

Mama i sin dane provode uživajući u moru i suncu, a iako je već prošla polovica listopada, maleni Marat je odlučio da more još uvijek nije hladno, pa se na plaži Žbirac prigodno i okupao.

  • +12
Ana Gruica s novim dečkom Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Ponosna mama podijelila je na svom Instagram profilu, gdje ju prati gotovo 30 tisuća obožavatelja, kako je izgledalo Maratovo kupanje u peleni, što je oduševilo sve.

Ipak, više je komentara dobila za svoju posljednju fotografiju, na kojoj pozira dok vježba. Odjevena u tajice i topić, Ana Gruica sređena vježba u teretani na otvorenom, a svima su za oko zapele štikle na njezinim nogama.

Kada je riječ o vježbanju, Ana je profesionalac, a štikle je odjenula tek za fotosession. No, ono što su svi zamijetili da u posljednje vrijeme Ana Gruica izgleda sretno i zadovoljno, a za to je vjerojatno zaslužan i njezin novi odabranik, splitski psihijatar, 43-godišnji Boran Uglešić, s kojim je nedavno snimljena kako izmjenjuje poljupce.

#kostavljaslikuuovuuru #selfie #partytime #friday #vikendpocinje #weekend #etotako

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on