AH TA KARMA!

Zanimljiv tajming objave: Princeza Beatrice je trudna, a vijest je da je to otkrila na treću godišnjicu braka Sussexa

19.05.2021 u 14:05

Bionic
Reading

Kraljičina 32-godišnja unuka, princeza Beatrice, koja se u rujnu prošle godine udala za Edu Mapellija Mozzija, na jesen očekuje svoje prvo dijete, objavila je jutros Buckinghamska palača

Kraljica, kao i obje obitelji sretnog para, navodno su oduševljeni vješću o dolasku prinove, ali pozorne pratitelje kraljevskih prilika, osobito ono nesklonije članovima koji su se odmetnuli preko Atlantika, oduševljava jedna druga činjenica.

Ako ste čuli za narodnu mudrost 'vrati koko što si pozobala', a niste znali što to točno znači, pripadnici visokog društva, članovi kraljevske obitelji danas su ponudili potpuno pojašnjenje te mudrosti.

Naime, Yorkovi nisu bili najsretniji kad je Meghan Markle na vjenčanju princeze Eugenie, sestre princeze Beatrice, 12. listopada 2018. godine otkrila da s princom Harryjem očekuje prvo dijete.

Slučajno ili ne, vijest o dolasku prvog djeteta princeza Beatrice je otkrila na treću godišnjicu braka Sussexa.

'Govorilo se da je Beatriceina sestra, princeza Eugenie, bila iznenađena Meghaninom odlukom da svoju trudnoću otkrije gostima njenog vjenčanja 2018. godine', zajedljivo je primijetio Richard Eden, novinar Daily Maila, a vijest o dolasku krljevske bebe objavljenu na Harryjevu i Meghaninu godišnjicu braka nazvao je zanimljivom slučajnošću.

S njim su se složili i korisnici društvenih mreža pa je jedan napisao 'Evo karme! I lijepe vijesti', dok je drugi komentirao: 'Sviđa mi se ovo. Malo karme / poetske pravde'.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Meghan je postupila vrlo netaktično kad je zaključila da je to idealan trenutak za objaviti da ona i Harry očekuju svoje prvo dijete. Ovo je bio veliki društveni gaf, čak i ako niste član kraljevske obitelji, ukrasti svjetla pozornice Eugenie, koja je zbog toga, kao i njezina majka Sarah, bila bijesna', navodi se u knjizi 'Royals At War', čiji autori tvrde da se Harry zbog te objave osjećao posramljeno.

Dijete princeze Beatrice bit će drugo unuče princa Andrewa i sare Ferguson te kraljičino 12. praunuče, nakon što ovoga ljeta princ Harry i Meghan Markle dočekaju svoje drugo dijete.

Sestra pirnceze Beatrice, princeza Eugenie, sa suprugom Jackom Brooksbankom je 9. veljače ove godine dočekala svoje prvo dijete, sina kojemu su dali ime August.