HUMA ABEDIN

Zaručila se bivša djevojka Bradleyja Coopera

12.07.2024 u 14:05

Bionic
Reading

Iako je bogati nasljednik i član obitelji Soros pred svoju buduću suprugu kleknuo prije gotovo dva mjeseca, javnost je tek sada doznala da su Alex Soros i bivša djevojka Bradleyja Coopera, Huma Abedin, zaručeni

Da je najutjecajnija žena modnog svijeta još jednom 'odradila dobar posao' pokazalo se u trenutku kada je javnost doznala da je Alex Soros prije šest tjedana, tijekom putovanja po Italiji, kleknuo pred svoju djevojku Humu Abedin i zaprosio je, a ona je na prosidbu, naravno, pristala.

Savršena prilika

Naime, nakon što joj nije uspjelo u naumu da holivudskog zavodnika Bradleyja Coopera spoji sa svojom dobrom prijateljicom Humum Abedin, Anna Wintour odlučila joj je naći 'novu dobru priliku' i nije dugo tražila. Sin milijardera i donora Demokrata Georgea Sorosa, Alex, pokazao se savršenom prilikom koju nisu željele propustiti.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

O njihovoj se vezi počelo pričati početkom godine kada su snimljeni u jednom pariškom restoranu na Valentinovo, a njezini prijatelji sada tvrde kako je nakon turbulentnih godina Huma napokon sretna i zaljubljena.

Atraktivna Huma, rođena u Kalamazoou u Michigenu, u obitelji indijskih muslimana, ima impresivnu biografiju, a njezin CV uključuje rad u izbornoj kampanji Hillary Clinton tijekom američkih izbora 2016. godine, kad je pobjedu odnio republikanski kandidat, kontroverzni Donald Trump.

  • +2
Huma Abedin i Alex Soros Izvor: Profimedia / Autor: Angela WEISS / AFP / Profimedia

Upravo je 47-godišnja brineta, diplomantica uglednog Sveučilišta George Washington, bila najbliža suradnica Hillary Clinton, o čemu je objavila i zanimljivu knjigu pod nazivom 'Both/And: A Life in Many Worlds', u kojoj progovara o svom odnosu s njome.

Propali brak i seks skandal

Osim toga, Huma je u knjizi otvoreno progovorila o medijski popraćenom raspadu braka s bivšim kongresnikom Anthonyjem Weinerom, upletenim u seksualni skandal oko slanja poruka eksplicitnog sadržaja, što je itekako utjecalo na njezin život i karijeru.

Skandal njezinog supruga do temelja joj je promijenio život te je, kako je sama ispričala, Weiner, s kojim ima sina Jordana Zaina (11), rastrgnuo njezino srce na komadiće.

Nakratko je pronašla sreću u zagrljaju holivudskog glumca Bradleyja Coopera, a prema holivudskim izvorima, spojila ih je upravo slavna Vogueova urednica Anna Wintour.

U potrazi za idealnim muškarcem

'Anna je definitivno odigrala svoju ulogu i spojila ih. Najbolja je Bradleyjeva prijateljica i obožava Humu', otkrio je tada dobro upućen izvor ustvrdivši da se Cooper i Abedin viđaju u tajnosti posljednjih mjeseci, trudeći se 'ostati ispod radara'. No, ljubav nije bila dugog vijeka, a Anna Wintour imala je pune ruke posla da joj pronađe idealnog muškarca.

Upravo je s Annom Huma snimljena prije nekoliko dana na večeri na koju je nosila pozamašni zaručnički prsten, a čija se vrijednost procjenjuje na oko milijun dolara.