sva sjaji

Zavodljiva Ivana Mišerić: Osvanula u haljini koju bi se malo tko usudio nositi

05.08.2024 u 11:50

Bionic
Reading

Društvene mreže i ovog su ljeta prepune ljetnih, morskih prizora naših poznatih koji su se razmilili po Jadranu, a i van Hrvatske. Mnogima omiljena radijska voditeljica pokazala je kako je uživala u društvu dečka, IT konzultanta Dražena Kovačevića u njegovoj rodnoj Istri

Za voditeljicu Ivanu Mišerić godišnji odmor se tradicionalno provodi u Istri gdje najdradije odmara dušu i tijelo.

Odvažno izdanje

'U izlasku na zalasku', opisala je senzualna Velikogoričanka nekoliko fotografija na kojima se udobno smjestila na stolici na sunčanoj terasi. Pozirala je u kratkoj haljinici s dugim rukavima i prorezom kroz koji je otkrila isklesani trbuh, uski struk i da ne nosi grudnjak. Malo tko bi se tada usudio nositi tu reaciju. Komplimenata od strane njezinih pratitelja nije nedostajalo. 'Nema kaj. Usklađenost i stil na razini. Pohvale na savršenstvu', 'Ljepotica u romantičnom trenutku', tepali su joj.

Zanimljivo je da je voditeljica priznala kako vježbanje nije za nju. Trudi se konzumirati čim više zdravih namirnica, a šetnja sa psom joj je jedina tjelesna aktivnost. Rekla je da nema ništa protiv estetskih korekcija, ali da ona nije imala potrebu ništa mijenjati jer je zadovoljna 'kako je kod nje sve posloženo'.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Voditeljica se pokazala i u kupaćem kostimu, a otkrila je i kako izgleda mjesto na kojem provodi najljepše trenutke. 'Osim što je fotogenično, ovo je najmagičnije mjesto u Istri', poručila je.

Svi imamo boljih i grozomornih izdanja i svi imamo slične bitke. Žena ne može biti lijepa ili ružna, može samo biti sretna ili nesretna. Osmijeh je jedini koji uvijek ostaje zapažen. One motivirajuće, i pomalo floskula-rečenice, da stav i samopouzdanje diktiraju kako ćemo vibrirati na van i pojačavaju dozu privlačnosti su točne', izjavila je ranije za Novi list.

kakva LJEPOTICA

Ivana Mišerić zablistala u novoj kampanji za koju je odbacila sve krpice sa sebe

Pogledaj galeriju