ŠTO SE TU KUHA?

Zbog Pamele Anderson Liam Neeson bi mogao pogaziti svoju riječ

26.10.2024 u 12:02

Bionic
Reading

Samo nekoliko dana nakon što je Liam Neeson rekao kako više nije zainteresiran za nove ljubavi, svojom je izjavom o Pameli Anderson iznenadio sve

Rekao, pa porekao. Tako bi se u najkraćim crtama mogli opisati medijski istupi 72-godišnjeg Liama Neesona. Samo nekoliko dana nakon što je rekao kako ga više ne zanimaju nove veze i izlasci sa ženama, izjavio je da je 'ludo zaljubljen' u svoju 57-godišnju kolegicu Pamelu Anderson, s kojom glumi u filmu 'The Naked Gun'.

'Kao prvo, Pamela, ludo sam zaljubljen u nju. S njom je tako jednostavno i sjajno za raditi. Bit ću iskren s vama, ne mogu joj dati dovoljno komplimenata', rekao je Neeson u intervjuu za magazin People, dodavši kako ga je ponajviše impresionirala zbog toga što 'nema veliki ego'.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

'Zabavna je i s njom je tako lako raditi. Bit će sjajna u filmu', nahvalio je Liam Neeson kolegicu, a ništa manje hvalospjeva nije imala ni ona na njegov račun, opisavši ga kao 'skromnog' i 'savršenog gospodina'.

'On iz vas izvlači ono najbolje i to s poštovanjem, ljubaznošću i iskustvom. Bila je apsolutna čast raditi s njim', rekla je Pamela Anderson.

  • +3
Liam Neeson Izvor: EPA / Autor: Juan Herrero

Inače, glumac poznatog akcijskog serijala '96 sati', kao i brojnih drugih akcijskih filmova, Liam Neeson nakon smrti supruge, glumice Natashe Richardson počeo je izlaziti s Freyom St. Johnston. Njihova veza trajala je dvije godine, a sada je pokazao nezainteresiranost za novu ljubavnu vezu, donosi People. 'Sve sam to prošao', rekao je glumac.