psk_2

POGLEDAJTE GALERIJU

Akcija hrvatskih navijača obići će Europu; i alpinisti uključeni u nju

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 09.06.2024 13:56
  • Objavljeno 09.06.2024 u 13:56
Bionic
Reading

Hrvatska se već okreće prema Euru. A da se ovaj spektakl čeka s još većim nestrpljenjem, pobrinuli su se i nogometaši, koji su u subotu u prijatelsjkoj utakmici, uz odličnu predstavu, pobijedili Portugal 2:1

U nedjelju su alpinisti i navijači hrvatske reprezentacije na splitski Dalmatia Tower izvjesili navijačku zastavu hrvatske reprezentacije kao izraz podrške našoj nogometnoj selekciji uoči nadolazećeg Europskog prvenstva u Njemačkoj.

Riječ je o zastavi dugačkoj 105 metara, a Dalmatia Tower najviši je neboder u Hrvatskoj sa 135 metara. Zastavu su samo za ovu priliku modificirali navijači iz Bribira i Crikvenice, a nakon čega s njom putuju u Njemačku.

Josip Komar, vlasnik Westgate Grupe, koja u svom portfelju drži Dalmatia Tower i AC Hotel by Marriott Split izrazio je ponos zbog ove akcije kazavši da je puna simbolike.

'Na dan grada Splita odnosno na blagdan sv. Dujma svečano smo otvorili najvišu zgradu u Hrvatskoj uz nezaboravan program, a sada smo organizirali profesionalne alpiniste i navijače naše reprezentacije da veliku zastavu na kvadratiće postavimo na Dalmatia Toweru. Zbog same visine tornja ali i njegova ekskluziviteta vjerujemo da će ova fotografija obići Hrvatsku i Europu ali i stići do stožera hrvatske reprezentacije i dodatno ih motivirati u pobjedama', izjavio je Josip Komar, a prenose Sportske novosti.

  • +7
Hrvatska navijačka zastava spuštena s Dalmatia Tower u znak podrške Vatrenima na predstojećem Euru Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal