SUCI NA TAPETI

Ancelottija još nikad nismo čuli ovako oštrog; a 'razljutio' ga je i Dani Olmo

28.08.2024 u 16:20

Bionic
Reading

Madridski Real priprema se za novu prvenstvenu utakmicu. Kraljevi u četvrtak od 21.30 sati igraju na Kanaprima protiv Las Palmasa

Trener madridskog Reala, Carlo Ancelotti, uoči puta prema Kanarima, gdje će u četvrtak igrati protiv Las Palmasa, odradio je konferenciju za medije, a klupska televizija je uoči događaja objavila prilog u kojem se žestoko kritiziraju suci i nogometni savez. Iz Madrida ističu da su u više navrata bili oštećeni, dok njihov najveći suparnik, Barcelona, navodno uživa povlašten status.

U prilogu su se osvrnuli i na slučaj Danija Olma, kojeg je Barcelona uspjela registrirati uz velike poteškoće, nakon što je Christensen doživio ozljedu. Bivši dinamovac i 'desetka' španjolske reprezentacije postigao je pobjednički gol za Katalonce u srazu s Rayo Vallecanom, kojim su osvojili maksimalnih devet bodova iz tri utakmice.

'Našem najvećem suparniku oprošten je crveni karton kojeg je zaslužio Cubarsi, a nama nije suđen penal protiv Mallorce. Nisu krivi naši protivnici, već onaj tko to dozvoljava. Barceloni je dopušteno registrirati igrače, a kao opravdanje koristi činjenicu da joj se jedan igrač ozlijedio.

Pokazalo se to ključnim na Vallecasu. Real Madrid mora plivati u ovom moru punom prljavštine. Na utakmici Barcelone i Raya suci nisu priznali gol domaćinima jer je dosuđen prekršaj na Koundéu. Komentatori su rekli da ne vide kontakt. Real Madrid se mora boriti protiv ovakvih stvari. Ovakvo natjecanje nema smisla. Kao da smo liga trećeg svijeta', istaknuto je u prilogu.