Opet je aktivan

Ante Rebić se vratio na Instagram i ubrzo se oglasio novom objavom; nije dugo trebalo čekati na reakciju Luke Modrića i Ivana Rakitića

24.07.2021 u 18:12

Bionic
Reading

Ante Rebić ponovno je aktivirao svoj račun na Instagramu gdje ga prati preko 750 tisuća fanova

Hrvatski napadač Ante Rebić se vratio na Instagram na kojem ga nije bilo nekoliko tjedana zbog svađe sa izbronikom Zlatkom Dalićem i obračuna sa svojim kritičarima. Rebića je izbornik okrivio za poraz protiv Španjolske na Euru 2020, a isto su napravili i brojni kritičari jer je naš napadač mijenjao kopačke u trenutku kad je pao gol Španjolske.

'Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac' činjenica je da smo zadnje 2-3 godine (sranje - emoji)… Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! 'Zajedno smo jači' #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih - Hrvatska', napisao je nakon Eura Ante Rebić na Instagramu.

Ubrzo nakon toga je obrisao svoj profil i nije ga bilo na društvenim mrežama do sada. Sada se vratio na Instagram no iz opisa profila je obrisao najprije hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a potom i cijeli opis u kojem je pisalo i da igra za AC Milan.

Navodno ga Dalić neće više zvati dok se ne ispriča, baš kao i još neke igrače koji su, kako kaže izbornik, potrošili sve kredite. Svoje mišljenje o Rebiću su pokazali i kapetan Luka Modrić i donedavni senator Vatrenih Ivan Rakitić. Nakon što je vratio Instagram Rebić je objavio fotografiju s odmora u Grčkoj, a nije dugo trebalo čekati da se na njoj pojavi lajk od Luke Modrića, kao ni komentar od Ivana Rakitića koji je napisao samo riječ: 'Grande'. Očito mu donedavni suigrači ipak ništa ne zamjeraju.