BOYSI U SALZBURGU

Austrijski mediji stvaraju 'paniku', a policiji stigla 'neočekivana pomoć'

Bionic
Reading

Pred Dinamovim igračima večeras je utakmica 3. kola nogometne Lige prvaka. Modri gostuju kod RB Salzburga, ali možda to i neće biti klasično gostovanje. Jer na tribinama se očekuje najmanje 1500 Dinamovih navijača

Sjetimo li se Dinamovog gostovanja kod Bayerna u Münchenu, gdje je umjesto najavljivanih 3500 navijača, na tribinama Allianz Arene bilo njih barem 8000, tako se i Salzburgu očekuje znatno veći broj od onog koji je bio najavljivan.

Putem od Zagreba do Salzburga nije bilo teško uočiti poveći broj kombija, ali i osobnih automobila u kojima su bila lako uočljiva Dinamova obilježja.

Nažalost, u Mozartovom gradu dočekalo ih je ružno, kišno vrijeme, i pitanje je bi li mogli organizirati kakvu zajedničku 'šetnju' od centra do stadiona.

Istina, policija se pripremila te spremno dočekuje Bad Blue Boyse, a austrijski su mediji najavili njihov dolazak kao 'potencijalnu opasnost' po grad, odnosno da se u centru mogu očekivati 'buka i upotreba pirotehničkih sredstava', te su ovaj ogled proglasili 'utakmicom visokog rizika'.

Inače, već iza podneva oko stadiona bilo je lako uočiti i velik broj policijskih kombija, tako da većih problema ipak ne bi trebalo biti.

Standings provided by Sofascore