SUDAR ZA TITULU

Bahata izjava Overeema; evo što je poručio hrvatskom šampionu

30.08.2016 u 15:16

Bionic
Reading

Osvajao je Alistair Overeem Strikeforce, DREAM i K-1 naslove, no još uvijek nije uspio doći do najprestižnijeg pojasa u svijetu slobodne borbe

Okršaj sa Stipom Miočićem pružit će “The Reemu” priliku da upotpuni svoju kolekciju, ali i da svlada sedmog UFC-ovog prvaka otkako se 1999. godine počeo profesionalno baviti MMA-om.

'UFC-ov naslov je onaj veliki koji mi nedostaje. Riječ je o uistinu najvećem na svijetu tako da ga 10. rujna namjeravam dohvatiti i ispisati povijest', izjavio je Overeem za Champions.co, a prenosi Fight Site.

Iza nizozemskog borca je 56 profesionalnih MMA borbi, a među njima se nalaze i trijumfi nad čak šest UFC-ovih bivših prvaka (Vitor Belfort, Fabricio Werdum, Brock Lesnar, Frank Mir, Junior dos Santos i Andrei Arlovski), a tu se ne namjerava zaustaviti.

'Iza mene je duga karijera, 22 godine treninga i natjecanja. Pobjeđivao sam Vitora Belforta, Badra Harija, Petera Aertsa,… Pobijedio sam sva ta imena, pobijedio sam šest UFC-ovih prvaka i ponosan sam na to. Stipe će biti sjajni broj 7', poručio je idući izazivač za aktualnog prvaka UFC-ove teške kategorije.