JUNIORSKA LIGA PRVAKA

Banović nakon pobjede nad Monacom: Ne bismo primili gol da smo igrali još 12 dana

02.10.2024 u 18:49

Bionic
Reading

Nagrađeni smo pobjedom. Razina požrtvovnosti i služenja jednog za drugog, to je bilo u standardima genijalnosti! Zato smo pobijedili i zato nismo dobili gol iz 12. kornera koji su imali pred kraj', rekao je trener Dinamovih juniora

Nakon poraza od Bayerna 2:1 juniori Dinama su u Zaprešiću stigli do prve pobjede u Uefinoj Juniorskoj Ligi prvaka. Mladi Zagrepčani su slavili 1:0 protiv Monaca, a strijelac jedinog gola bio je Patrik Horvat.

Nakon utakmice, zadovoljstvo nije skrivao trener mladih Modrih, Ivica Banović:

'Nagrađeni smo pobjedom. Razina požrtvovnosti i služenja jednog za drugog, to je bilo u standardima genijalnosti! Zato smo pobijedili i zato nismo dobili gol iz 12. kornera koji su imali pred kraj. Ne bismo ga dobili još deset dana, u to sam siguran! Zato što su dečki odlučili danas služiti jedni drugima", rekao je Banović.

  • +34
Dinamo - Monaco, juniori, Liga prvaka, 2.10.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

'Prvih 80 minuta imali smo puno više od igre, puno više šansi. Igrom smo dominirali, a kamoli kad služiš i gineš jedan za drugoga. Da smo igrali još pet dana, ne bi nam dali gol samo zbog pristupa kakav smo imali. Brutalno, kapa dolje. Za pobjedu OK, ali za ovakav pristup, svaka čast', dodao je.