STRAH I TREPET UNITEDA

Barcina zvijezda otkrila: Zbog njega i dalje punim gaće od straha!

06.10.2014 u 19:04

Bionic
Reading

U intervjuu za britanski časopis FourFourTwo Barcelonin je reprezentativni stoper i velika zvijeda kluba Gerard Pique priznao kako i dalje 'puni gaće od straha' kada vidi Roya Keana, svog bivšeg suigrača

Bivši kapetan Manchester Uniteda Roy Keane odigrao je preko 300 ligaških utakmica za Crvene vragove, a posljednju je utakmicu za klub odigrao 2005., točno mjesec dana prije nego li je debitirao njegov tada vrlo mladi kolega, tek 20-godišnji Gerard Pique.

Pique je u tri sezone samo 11 puta nastupio za United u Premiershipu, zbog čega se vratio u Barcelonu gdje je u međuvremenu osvojio sve što se u nogometu osvojiti može. Ipak, i sam tvrdi kako mu se zbog bivšeg kapetana i dalje ledi krv u žilama. Tako je bar rekao za FourFourTwo: 'Ne bih rekao da sam se bojao Alexa Fergusona. Roy Keane? S njim je sasvim druga priča!' – rekao je Pique i dodao:

'Sjećam da smo jednom zgodom bili u svlačionici na Old Traffordu i meni je zavibrirao mobitel. Keano je tada potpuno poludio te je počeo mahnito tražiti po prostoriji čiji se mobitel mogao čuti. Takav je bio lik.

Prošle godine, kada smo igrali protiv Celtica u Škotskoj, spazio sam ga uz teren na tribinama. Pokrio sam si lice rukom jer sam ga se i dalje bojao. Tada sam imao 26 godina, ali čim sam ga vidio od straha su mi se napunile gaće' – potpuno je iskren bio Pique.