psk_2

povijesni poraz

Belgijski izbornik zaprijetio svojim igračima: Budite sigurni da ćemo razgovarati u svlačionici

  • J.B./Hina
  • Zadnja izmjena 17.06.2024 22:46
  • Objavljeno 17.06.2024 u 22:47
Bionic
Reading

Izbornik Belgije, Domenico Tedesco, komentirao je nastup svojih izabranika nakon što su izgubili od 48. reprezentacije svijeta, Slovačke. Nakon dva poništena gola Belgije, izgubili su 1:0, a pobjednički gol je postigao Ivan Schranz

Nakon dva poništena gola od strane VAR-a i pregršt izglednih šansi Belgija je izgubila od Slovačke rezultatom od 1:0. Poslije utakmice novinarima se obratio izbornik Belgijaca, Domenico Tedesco.

'Za mene je ovo bolni poraz, ali u nikoga ne želim upirati prst i kriviti ga. Budite sigurni da ćemo razgovarati u svlačionici, tražiti što se moglo bolje, ali u javnosti o tome nećemo pričati. Iskreno rečeno, uopće nisam nezadovoljan igrom. Ne znam što smo mogli napraviti puno bolje, a jedina je greška što nismo iskoristili ni jednu od brojnih prilika. I to velikih prilika', komentirao je belgijski izbornik Tedesco.

Belgiji su tijekom drugog poluvremena poništena dva gola te nakon drugog je izbornik uočen kako strasno slavi izjednačenje prije nego što mu je uslijedio hladan tuš. Oba je postigao Romelu Lukaku.

  • +33
Belgija - Slovačka, EURO 2024., 17.6.2024. Izvor: EPA / Autor: Robert Ghement

'Od starta sam govorio kako ovo može biti vrlo nezgodna skupina. Nažalost, brzo se dokazalo kako je to istina. Igrači su razočarani, makar je prije utakmice kod nas bila sjajna atmosfera. Imamo dovoljno samopouzdanja i dići ćemo se nakon ovog neočekivanog poraza', uvjeren je Tedesco

Iduća utakmice Belgije je na rasporedu 22. lipnja protiv Rumunjske s početkom u 21 sat.

Standings provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal