s konja na magarca

Bio je zvijezda Real Madrida i Man.Uniteda, a sad će igrati za novu momčad u Serie A

28.07.2024 u 22:40

Bionic
Reading

Francuski stoper, član reprezentacije koja je 2018. osvojila naslov svjetskog prvaka, Raphael Varane (31) karijeru će nastaviti u novom talijanskom prvoligašu Comu s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor s opcijom produženja na još jednu godinu

Nakon što je Raphael Varane (31) od 2011. do 2021. godine bio član madridskog Reala, Francuz je protekle tri godine proveo u Manchester Unitedu, a u Como je stigao kao slobodan igrač.

'Raphael je poseban igrač, a njegov potpis je dokaz ambicioznosti koju imamo kao klub', rekao je novi trener Coma Cesc Fabregas.

Nije Varane jedino pojačanje, kako je tportal već pisao Petar Sučić ipak bi mogao napustiti Dinamo. Potencijalnog hrvatskog reprezentativca želi - talijanski Como. Novi talijanski prvoligaš Dinamu za Sučića nudi deset milijuna eura (devet plus milijun kroz bonus) te određeni postotak idućeg transfera

Podsjetimo, na golu Coma je nekadašnji golman Dinama i Lokomotive Adrian Šemper (26), a konkurent će mu u novoj sezoni biti španjolski veteran Pepe Reina (41).