POČASTIO SE

Bogdanovićev luksuz: stan od dva milijuna dolara na vrhu zgrade!

16.01.2017 u 06:44

Bionic
Reading

Hrvatski košarkaški reprezentativac i trenutno igrač Brooklyn Netsa Bojan Bogdanović odlučio se na kupnju novog stana

Bogdanović, 202 centimetra visoki bek-šuter Brooklyn Netsa, koji je u NBA ligu stigao 2014., iako je još 2011. bio u drugom krugu drafta (kao 31. ukupno) Miami Heata, odlučio se ne vrijednu investiciju.

Naime, prema pisanju portala The Real Deal, Bogdanović, osim što je dovoljno visok, odlučio se i na luksuzni život na visini.

Prema pisanju istog izvora, Bogdanović je kupio stan od dva milijuna dolara veličine oko 162 kvadratnih metara, s tri spavaće sobe i tri kupaonice, a s kojeg se pruža pogled na cijeli Brooklyn, a adresa je navodno 388 Bridge Street.

Dodajmo još kako 27-godišnjem Bogdanoviću ovog ljeta istječe trogodišnji ugovor za Brooklyn Netse po kojem će ove sezone zaraditi 3,6 milijuna dolara te ga najvjerojatnije čeka ugovor života po kojem bi mogao zaraditi između 35 i 50 milijuna dolara u sljedećih četiri, pet sezona. Uz veliku kuću sa šest apartmana u Dubrovniku nedaleko od Straduna koju je navodno platio oko 1,2 milijuna eura, nema sumnje kako će se broj nekretnina ovog Mostarca značajno povećati sljedećih godina kada postane najbolje plaćeni hrvatski sportaš.

A kako stan izgleda, možete vidjeti OVDJE