psk_2

luka nije gotov

Bomba iz Engleske! BBC tvrdi da će Modrić igrati i na svjetskom prvenstvu

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 24.06.2024 11:41
  • Objavljeno 24.06.2024 u 11:41
Bionic
Reading

Britanska medijska kuća, BBC, napisala je nezapamćen članak o jednom od najvećih veznjaka svih vremena, Luki Modriću. Opisali su njegovu karijeru od početka pa do samog zalaska koji i dalje traje.

Izgleda kako britanska televizijska kuća, BBC, zna nešto što mi ne znamo. Naime, tvrde kako ovo nije kraj Luke Modrića te kakav god bio ishod hrvatske kampanje na Euru 2024., ne planira završiti svoju slavnu karijeru s reprezentacijom.

Navode da 38-godišnji veznjak Real Madrida i dalje ima ambiciju igrati još jedno svjetsko prvenstvo, čime će nadodati na rekordnih 177 nastupa za svoju zemlju i svoj već kultni status.

Britanska televizijska kuća je odala Modriću počast člankom u kojem opisuju njegov životni i sportski put. Osvrnuli su se i na prvu sezonu u dresu Los Blancosa u kojoj je izglasan od poznate španjolske medijske kuće, Marce, kao najgori transfer godine. 26 trofeja i 430 utakmica kasnije, Luka je postao legenda Real Madrida i besmrtna ikona Hrvatske.

Cijelu odu BBC-a možete pronaći OVDJE.

Luku Modrića protiv Italije trebamo u izdanju kao kada je osvojio Zlatnu loptu, prekinuvši niz Messija i Ronalda, ako mislimo proći skupinu smrti. Posljednji okršaj skupine B očekujemo u 21 sat.

Standings provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal