Nije si mogao pomoći

Brazilsko čudo od djeteta oprostilo se od kluba u suzama; iduća postaja, Los Blancos!

31.05.2024 u 10:29

Bionic
Reading

Emotivan na rastanku, sedamnaestogodišnji Brazilac se oprostio od kluba iz djetinjstva u suzama. Već na ljeto će zaigrati za najveći klub na svijetu

Navijači Palmeirasa pokazali su navijački transparent prije utakmice Copa Libertadores protiv San Lorenza, u Allianz Parqueu u São Paulu, kako bi se oprostili od Endricka. Mlada zvijezda bila je dirnuta do suza u posljednjoj utakmici s brazilskom momčadi prije odlaska u Real Madrid.

'Até Logo (vidimo se kasnije)' glasila su zelena slova na bijeloj pozadini s Endrickovom slikom u sredini, preko amblema kluba iz São Paula.

U međuvremenu, ostatak navijača mahao je bijelim zastavama u čast 17-godišnjem napadaču. Endrick je izašao iz tunela s ozbiljnim, usredotočenim izrazom lica, ali se rasplakao tijekom rukovanja prije utakmice. Prije početnog udarca sramežljivo se pozdravio sa svojim navijačima u znak zahvalnosti.

Utakmica protiv San Lorenzo de Almagre, koja je bila posljednja utakmica skupine F u Copa Libertadoresu, također je bila posljednji Endrickova u dresu Palmeirasa, klub za koji nastupa od malih nogu.

Endrick će zatim otputovati u Sjedinjene Države kako bi se pridružio brazilskoj reprezentaciji na Copa Américi, koja će se todržati od 20. lipnja do 14. srpnja. No, već u srpnju će otići u Madrid kako bi započeo predsezonu s Real Madridom, gdje će se pridružiti svojim kolegama Brazilcima Viníciusu Júnioru, Rodrygu Goesu i Éderu Militãu.