NE ŽELI IZ INTERA

Brozović ne može vjerovati kakav je metež izazvao!

18.03.2016 u 11:55

Bionic
Reading

Marcelo Brozović priznaje da nije očekivao da će jedna njegova spontana fotografija izazvati takvu euforiju u Italiji i pokrenuti EpicBrozo maniju, a u završnici prvenstva nada se velikom nizu pobjeda Intera...

Hrvatski 23-godišnji veznjak ove je sezone iznimno popularan u Italiji, ne samo zbog svojih odličnih igara u dresu Intera, već i zbog objavljene fotografije u markantnoj pozi s dvije ljepotice koja je zaludjela Talijane. Postao je to najpopularniji način poziranja u Italiji, a EpicBrozo manija iznenadila je njezinog tvorca.

'Vozio sam se Milanom sa svojom sestrom Emom i njezinom prijateljicom. Došli smo na ideju fotografirati se. Pozirao sam u toj pozi bez pravog razloga. Sljedeći dan vidio sam u Gazzetti članak posvećen tome i zatim je sve eksplodiralo. Ova gesta je postala komunikacijski hit,' iznenađen je Marcelo Brozović koji vjeruje da se njegov Inter može uključiti u borbu za treće mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone, ali za vikend mora pobijediti Romu.

'Ostaje nam samo pobijediti devet utakmica u nizu. Utakmica u Rimu će definitivno biti važna, no ako pobijedimo Romu i zatim gubimo i ne budemo imali kontinuitet, što smo napravili? Jasno je da je to krucijalna utakmica, ali moramo do kraja pobijediti praktički sve.'

O prelasku u Premiership o kojem se mnogo pisalo posljednjih mjeseci nije htio govoriti.

'Vjerujte mi, ne razmišljam o prodaji. Kasnije se može pričati o svemu tome, ali zasada ne. Čeka nas devet koraka. Volio bih ostati ovdje jer su me ljudi odlično primili, kao da ovdje živim dvadeset godina,' priznaje hrvatski reprezentativac.