KRATKO I JASNO

Brozović saznao što mora napraviti da bude pomilovan

20.09.2016 u 16:22

Bionic
Reading

Trener Intera Frank de Boer kaže da nijedan igrač nije iznad Intera i da Marcelo Brozović samo napornim radom može vratiti svoje mjesto u ekipi

Podsjetimo, nakon bolnog poraza od izraelskog Hapoela u Europskoj ligi prošli tjedan Frank de Boer javno je kritizirao Marcela Brozovića zbog nedostatka zalaganja, da bi zatim otišao korak dalje i izbacio ga iz momčadi za derbi protiv Juventusa.

Inter je protiv Juvea ostvario veliku pobjedu, a De Boer je potvrdio svoj autoritet, dok se Brozović koji negira da je išta krivo napravio našao u teškoj poziciji, s obzirom da se pokazalo da momčad igra dobro i bez njega, a odnos s trenerom trenutno je narušen.

No, na press konferenciji ovog utorka Nizozemac je o hrvatskom veznjaku govorio pomirljivim tonom te objasnio u kojem će ga slučaju pomilovati i vratiti u momčad.

'Samo mora pokazati da je shvatio svoju ulogu u Interu i mora naporno raditi. Niti jedan igrač nije veći od momčadi Intera. Napravio je nešto što se nije moglo prihvatiti,' izjavio je Frank de Boer.

Inter ove srijede gostuje kod Empolija, u potrazi za novom pobjedom, a Brozović bi eventualnu novu priliku mogao dobiti za vikend protiv Bologne, ako izgladi odnos sa svojim trenerom...