BILI SU SUIGRAČI...

Brozović zbog ovih Guardiolinih riječi može biti sretan!

22.10.2016 u 12:36

Bionic
Reading

Pripremajući se za prvenstveni okršaj protiv Southamptona, Pep Guardiola je gledao posljednju utakmicu 'svetaca' koju su igrali protiv Intera u Europskoj ligi

Manchester City u nedjelju će na svom stadionu dočekati Southampton, a da bi se uvjerio u formu protivnika, Pep Guardiola odgledao je posljednju utakmicu 'svetaca'. Bio je to dvoboj u Europskoj ligi, s kojeg se Southampton kući vratio poražen, ali i na kojem je protiv milanskog Intera ostavio odličan dojam.

'Nogomet je surov. Pregazili su Talijane, imali pet ili šest sjajnih prilika, ali su izgubili', komentirao je Guardiola viđeno na San Siru.

'Inter je djelovao nemoćno, nisu puknuli na gol, ali su pobijedili. Stvarno strašno, ali impresioniran sam Southamptonom, baš se bojim utakmice', rekao je Guardiola čudeći se kako je Inter tako slab.

Inače, Frank de Boer i Pep Guardiola nekoliko su sezona dijelili svlačionicu Barcelone.

Interu pak u domaćem prvenstvu ne ide, nakon osam prvenstvenih kola tek je 11., a u posljednje tri utakmice ima dva poraza i remi. I nije ni čudo da su navijači, ali i mediji koji prate 'crno-plave', očajni i traže smjenu Nizozemca.

A kojoj bi se, sasvim sigurno, jako razveselio i naš Marcelo Brozović jer kod De Boera gotovo da i ne igra.

Nakon mjesec dana ignoriranja, posjeo ga je na klupu protiv Cagliarija, ali bez minutaže, a sada je opet, nakon pobjede 1:0, krivicu svalio na našeg igrača.

Istina je da je Brozović zaradio crveni karton, ali zar je Marcelo kriv i za prethodne 'sušne' utakmice?