transfer iz snova

Bruno Durdov je hit u Španjolskoj; prvoligaš uskoro šalje i službenu ponudu!

07.08.2024 u 22:38

Bionic
Reading

Iako je Durdov još mlad, očito je da igrači njegove dobi postižu najbolje cijene za Hajduk. Plaća se za potencijal, a ne za trenutnu kvalitetu.

Španjolski prvoligaš Celta Vigo pokazao je interes za mladog krilnog igrača Hajduka, Brunu Durdova (16), prenosi Index. Predstavnici kluba, koji je prošle sezone završio na 14. mjestu La Lige, već neko vrijeme prate Durdova te će u nedjelju doći na utakmicu između Lokomotive i Hajduka kako bi ga osobno pogledali.

Prema informacijama, Durdov je jedan od trojice mladih desnih krilnih igrača koje Celta razmatra za moguću ponudu, koja bi mogla iznositi između pet i sedam milijuna eura. Iako je ovaj proces tek na početku, interes je konkretan. Durdov ima stipendijski ugovor s Hajdukom do ljeta 2026. godine, a Transfermarkt procjenjuje njegovu vrijednost na 150 tisuća eura.

Durdov se istaknuo tijekom priprema te se na Poljudu i dalje nadaju prodaji Rokasa Pukštasa u ovom prijelaznom roku, ali još uvijek nisu dobili ponudu koja bi zadovoljila klub i igrača.

  • +36
Hajduk - Slaven Belupo, SuperSport HNL, 4.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric

Prošle godine Hajduk je prodao još jednog 16-godišnjaka, Luku Vuškovića, za rekordnih 11 milijuna eura Tottenhamu. Prodaja Durdova u ovom trenutku nije bila planirana, ali je moguća jer klub mora zatvoriti proračun za sezonu. Nije poznato što obitelj mladog igrača misli o potencijalnom transferu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Durdov je impresionirao tijekom priprema za tekuću sezonu. Bio je najbolji strijelac momčadi u pripremnim utakmicama, posebno se istaknuvši golom u 86. minuti protiv Mourinhovog Fenerbahčea u Grazu. Dan ranije postigao je predivan pogodak protiv ukrajinskog Rukha, u utakmici koju je Hajduk dobio 3:1. Na početku priprema Hajduk je pobijedio Velež 3:0, a Durdov je zabio jedan od golova.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport