TMURNO U DINAMU

Čačić: Mamić u svlačionici? Nije bio, a niti će biti!

01.11.2012 u 14:38

Bionic
Reading

Trener Dinama Ante Čačić preživio je sramotan poraz od Zadra u Kupu i sasvim je jasno da će u petak u 18 sati u Maksimiru izvesti momčad protiv Istre 1961. No hoće li voditi Dinamo i u utorak u Ligi prvaka protiv PSG-a?

Velik broj novinara na presici, na blagdan Svih svetih, Čačića je začudio No s obzirom na neke izjave izvršnog predsjednika Zdravka Mamića o Čačiću i igri momčadi - očito je to bio dovoljan razlog. S Dinamom se nikad ne zna…

Na pitanje je li Zdravko Mamić, kao što je najavio, nakon treninga održao govor igračima u svlačionici kratko i jasno Čačić je kazao:

'Nije bio jučer, a niti će biti danas!'

Je li to bila poruka svom šefu, teško je reći, ali ako je podržao Mamića kada se prije produžetka spustio na travnjak i dijelio savjete igračima poticajni govor u svlačionici nije ništa strašno. Ionako je Mamić najavio kako će financijski kazniti zbog tog poraza igrače i trenera.

Na 'temu Mamić' na presici je Čačić samo kratko dodao kako su se telefonski kratko čuli nakon šokantnog poraza od Zadra, ali da će se uoči utakmice protiv Istre svakako naći u četiri oka i o svemu konkretnije porazgovarati.


'Čujte, Kup je takvo natjecanja gdje nema popravnog, a što se zalaganja i htijenja mojih igrača tiče, sve je bilo OK, dominirali smo. Događalo se to i velikim europskim klubovima', kazao je utučeni Čačić naglasivši kako Dinamo u svega 13 dana na rasporedu ima pet utakmica.

Kada je sastav Dinama u pitanju i igrači koji će igrati protiv Istre 1961 te u utorak protiv PSG-a u Ligi prvaka Čačić je kazao:

'Od PSG-a doma do PSG-a u gostima imamo pet utakmica u 13 dana i naravno da sam vodio računa da sačuvam važne igrače. U momčad se vraća Kovačić, zatim Ademi koji je protiv Zadra igrao 20-ak minuta. Jesam li gledao PSG u francuskom derbiju? Nisam. Bit će vremena za gledanje, samo sam fokusiran na sljedeću utakmicu', završio je Čačić po čijem govoru tijela je jasno kako je vjerojatno svjestan da broji zadnje dane na klupi Dinama.

No poznato je kako je upravo Čačić miljenik sreće i tko zna, možda ga neko novo čudo ostavi na klupi. Možda se Dinamu u Parizu dogodi scenarij protiv Zadra. Samo u obrnutim ulogama… To bi zasigurno bio scenarij koji bi oduševio Mamića i sačuvao Čačića na klupi. Ali prije toga treba u petak pobijediti Istru, a nakon treninga u subotu i nedjelju u ponedjeljak slijedi put u Pariz na još jedan okršaj s PSG-om i Zlatanom Ibrahimovićem