kazna tek slijedi

Čavlina izostavljen s popisa, ali u pitanju ipak nije disciplinski postupak

15.09.2024 u 21:21

Bionic
Reading

Nikola Čavlina, vratar U21 reprezentacije Hrvatske i član NK Osijeka, našao se u središtu pozornosti nakon svog kontroverznog istupa prošlog tjedna.

Nikola Čavlina, vratar U21 reprezentacije Hrvatske, nedavno je izazvao pozornost svojim istupom, a povratak u Osijek obilježen je njegovim izostankom iz sastava za utakmicu. Iako su se pojavile glasine da je isključen iz momčadi zbog disciplinskih razloga, pravi razlog je ozljeda aduktora koju je prijavio po povratku s reprezentativnih obaveza.

Sportski direktor Osijeka, Jose Boto, najavio je kako će Čavlina vjerojatno biti sankcioniran zbog svog ranijeg ponašanja, no trenutno je izvan kadra zbog ozljede. Posljednjih nekoliko treninga proveo je odmarajući, a njegova pozicija među vratnicama Osijeka trenutno je upitna.

  • +31
Osijek - Slaven Belupo (15.9.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Marin Franov

Neposredno uoči utakmice, publika u Opus Areni pljeskom je pozdravila Marija Kovačevića, koji se nakon teške bolesti i operacije tumora na plućnom krilu, obavljene prošle zime, vratio na trenersku klupu. Ova utakmica bila je njegova premijera kao trenera Slavena Belupa, što je činilo poseban trenutak za njega i njegovu momčad.