platio je liječenje

Cristiano Ronaldo pokazao svoju najbolju stranu: jedan poziv bio je dovoljan da se uključi u spašavanje života 7-godišnjem dječaku

08.02.2021 u 22:13

Bionic
Reading

Portugalska nogometna zvijezda i krilni napadač Juventusa, 36-godišnji Cristiano Ronaldo, još je jednom pokazao veliko srce

Cristiano Ronaldo, slavni nogometaš koji je odrastao u siromaštvu i jako je osjetljiv na djecu koja žive u neimaštini, odlučio je platiti liječenje raka sedmogodišnjeg dječaka iz Portugala. Tomasu je dijagnosticiran životno opasan neuroblastom 2019. godine i podvrgnut je liječenju radi poboljšanja zdravlja.

U listopadu 2020. Tomasu se bolest vratila, ali tog puta njegovi roditelji nisu si više mogli priuštiti potreban medicinski tretman i zatražili su pomoć.

Nakon što je čuo za Tomasovu situaciju, Ronaldo se ponudio i platio je potreban iznos za novi tretman odnosno spašavanje života dječaku.

Priču je otkrila Ronaldova šogorica Ivana, sestra njegove djevojke Georgine Rodriguez.

Ivana je na Instagramu objavila poruku u kojoj se zahvaljuju Cristianu i Georgini na velikodušnosti, uz dodane informacije o Tomasu.

'Tomas je sada na putu za Barcelonu kako bi se podvrgao testovima i započeo liječenje raka u bolnici Vall d'Hebron. Hvala Georgini i Cristianu na pomoći, velikodušnosti i velikim srcima. Beskrajno hvala što ste pomogli Tomasu da započne liječenje'.