povratak pionira

Dana White šokirao obožavatelje; vraća se jedna od najvećih legendi sporta!

29.05.2024 u 21:39

Bionic
Reading

Nakon tri godine u oktogon se vraća jedno od najvećih imena ikada, Abu Dhabi će biti mjesto okršaja na sreću svih gledaoca

Nakon tri godine vraća se Nick Diaz. Posljednji puta nastupio je na UFC-u 266, u jesen 2021. godine, protiv bivšeg šampiona Robbieja Lawlera kada je izgubio tehničkim nokautom u trećoj rundi.

Ovoga puta, vraća se protiv vrlo opasnog Vincentea Luquea na UFC Fight Nightu u Abu Dhabiju, što je izvrsna vijest za sve europske ljubitelje sporta s obzirom na to da će priredba početi puno ranije od uobičajenih 4 ujutro kao što to biva inače.

Istu večer imamo privilegiju gledati i bivšeg izazivača titule u bantam kategoriji, Marlona 'Chito' Vere koji će se boriti protiv bivšeg šampiona iste te kategorije, Deivesona Figueiredoa. No niti ovdje nije kraj, vraća se i legenda Tony Ferguson, koji će nakon sedam uzastopnih poraza ovoga puta tražiti pobjedu nad Michaelom Chiesom. Glavna borba večeri bit će meč za prvog izazivača divizije bantam gdje će se suočiti Cory Sandhagen i Umar Nurmagomedov.

Sve u svemu izvrsna priredba u Saudijskoj Arabiji koja uz sve nabrojane mečeve ima još izvrsnih borbi te se ovaj spektakl nikako ne smije propustiti.