očajan početak

Davor Mladina još jednom dobio otkaz u Rudešu

01.09.2024 u 19:17

Bionic
Reading

NK Rudeš i trener Davor Mladina (63) sporazumno su prekinuli suradnju, objavio je zagrebački drugoligaš

Rudeš je nakon katastrofalne prošle sezone u SuperSport HNL-u, u kojoj je upisao samo jednu pobjedu, ispapao u drugi razred hrvatskog nogometa. No, Rudeš je i SuperSport Prvoj NL nastavio niz katastrofalnih rezultata, sezonu su otvorili s tri poraza u isto toliko kola.

'Davor Mladina prije devet mjeseci je po drugi put preuzeo funkciju glavnog trenera i momčad vodio u 19 HNL utakmica u kojima je sakupio pet bodova. U svom prvom mandatu na klupi NK Rudeš osigurao je promociju u najviši rang Hrvatskog nogometa – cilj je ove sezone ponoviti taj uspjeh, međutim u prva tri kola Prve NL nisu se ispunila očekivanja pa su klub i splitski strateg sporazumno raskinuli ugovor.

Ovim putem klub se zahvaljuje gospodinu Mladini na svemu što je napravio za klub, pomogao klubu izboriti promociju u HNL, te kada je bilo najteže preuzeo je odgovornost na sebe i svojim znanjem i pristupom pomogao je brojnim mladim igračima i naravno suradnicima. NK Rudeš želi mu od srca svu sreću u daljnjem radu', objavili su iz Rudeša na službenoj Facebook stranici.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Prva HNL, 3. kolo, Opatija - Rudeš 1:0 (Ivor Weitzer 68) Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel
Standings provided by Sofascore