kakva majstorija

Pogledajte fantastičan gol! Ivor Weitzer zabio je za pobjedu s više od 60 metara

30.08.2024 u 21:27

Bionic
Reading

Rijetko viđeni gol odlučio je pobjednika utakmice 3. kola SuperSport Prve NL između Opatije i Rudeša na Kantridi

Nogometaši Opatije su u 3. kolu SuperSport Prve NL na Kantridi ugostili prošlogodišnjeg prvoligaša Rudeš, a pobjednika ove utakmice je presudio iskusni Ivor Weitzer (36), bivši igrač Rijeke i Zadra, koji je zabio gol s vlastite polovice terena!

U 68. minuti Ivor Weitzer je presjekao loptu i povukao kontru Opatije sa sredine domaće polovice igrališta. Iskusni veznjak i povratnik u opatijske redove uočio je da je golman Rudeša Kralj još uvijek izvan svog kaznenog prostora i uslijedila je - kazna.

Odmjerenim je udarcem iskusni Weitzer uputio precizan lob. Lopta je nakon dugog leta na opće oduševljenje petstotinjak gledatelja na Kantridi završila u gostujućem golu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Prva HNL, 3. kolo, Opatija - Rudeš 1:0 (Ivor Weitzer 68) Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel

Fantastičan gol jer Weitzer je opalio po lopti netom po ulasku u polukrug centra, ali na svojoj polovici. Do gola Rudeša je bilo najmanje 60 metara!

Ispostavilo se da je ta majstorija bila dovoljna nogometašima Opatije da upišu prvu pobjedu po povratku u SuperSport Prvu NL i to u prvom domaćem nastupu nakon dva uzastopna gostovanja.

Standings provided by Sofascore