Ništa od povratka u Dinamo

Davor Šuker lansirao senzaciju; Vedran Ćorluka prekida igračku karijeru, a poznato je i što će raditi nakon što objesi kopačke o klin

05.05.2021 u 06:28

Bionic
Reading

Vedran Ćorluka na kraju ove sezone odlazi u igračku mirovinu

Predsjednik hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker lansirao je pravu senzaciju. Legendarni hrvatski napadač je u razgovoru za ruski sport24.ru otkrio kako će bivši hrvatski reprezentativac i srebrni iz Rusije Vedran Ćorluka prekinuti karijeru.

Šuker je otkrio kako će Ćorluka na kraju sezone otići u igračku mirovinu i zašočeti svoj trenerski put i to u Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Čarli bi trebao postati pomoćnih Zlatka Dalića na idućem Europskom prvenstvu i popuniti mjesto koje je ostalo prazno odlaskom Ivice Olića.

'Vedran je imao fenomenalnu karijeru u reprezentaciji i zato smo odlučili da će biti asistent Zlatku Daliću na Europskom prvenstvu. To je naša zajednička odluka. Jako sam sretan što će Vedran biti s ekipom. Siguran sam da će osoba poput njega ujediniti ekipu i pomoći mladim igračima', rekao je Šuker i lansirao seznaciju. Ulogu koju sad uzima Ćorluka imao je Ivica Olić koji je nedavno preuzeo CSKA Moskvu.

Čarlija se pak povezivalo s odlaskom u Dinamo Moskva ili čak i povratkom u zagrebački Dinamo, ali izgleda da od toga neće biti ništa, nego će 35-godišnjak pojačati stožer reprezentacije. Čarli je zadnjih devet godina proveo u Lokomotivu iz Moskve s kojim mu na ljeto ističe i ugovor.