MLADA NADA

Debitant opisao što mu znači igrati s Modrićem i Perišićem: 'Znam ih samo s YouTubea'

06.09.2024 u 19:14

Bionic
Reading

Mladi napadač Eintrachta iz Frankfurta ušao je u 61. minuti utakmice protiv Portugala i ostavio dobar dojam na terenu

Igor Matanović debitirao je za hrvatsku reprezentaciju u sinoćnjoj utakmici Lige nacija protiv Portugala u Lisabonu. Mladi napadač Eintrachta iz Frankfurta ušao je u 61. minuti utakmice protiv Portugala i ostavio dobar dojam na terenu.

Na konferenciji za medije dan nakon utakmice podijelio je svoje emocije i osvrnuo se na susret protiv Poljske u Osijeku:

Čast mi je igrati za Hrvatsku. Kao dijete sam samo o tome razmišljao. Jučer se dogodio taj dan. Čast mi je igrati s takvim igračima, bilo je jako lijepo', kazao je.

'Znao sam i jučer da nisam loše odigrao. Dobro smo igrali protiv jakih Portugalaca, imali smo šansu pobijediti. Dobro smo igrali, ali šteta što par šansi nije ušlo. Možemo biti zadovoljni. Idemo dalje na Poljsku, moramo analizirati što je bilo dobro, a što loše.'

  • +59
Portugal - Hrvatska (5.9.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Joao Rico/PIXSELL

Dodao je kako je Luku Modrića, Ivana Perišića i ostale hrvatske zvijezde dosad gledao samo preko ekrana:

'Te igrače znam samo s televizije i YouTubea. Velika je čast biti s njima u svlačionici, na treningu i utakmici. Moram uživati u ovakvim trenucima.

'Iskreno, izbornik nije puno rekao nakon utakmice. Kao što smo rekli, imali smo dobrih trenutaka i dobro smo igrali, ali protiv Portugalaca moraš biti cijelo vrijeme 100 posto koncentriran. Izgubiš li Cristiana Ronalda iz vida, odmah će ti zabiti gol. To je kvaliteta Portugalaca.