LIGA NACIJA

Šutalo o igri protiv Portugala i sljedećem suparniku: 'Nismo još ništa analizirali'

06.09.2024 u 18:00

Bionic
Reading

'Dobro smo odradili utakmicu, iako prvo poluvrijeme možda nije tako izgledalo jer smo igrali u drugoj formaciji'

Josip Šutalo je sinoć startao od prve minute u porazu Hrvatske od Portugala u Lisabonu. Vatreni su izgubili s 1:2, ali ostavili sasvim solidan dojam, pogotovo u drugom poluvremenu.

Ajaxov branič komentirao je utakmicu i usput najavio Poljsku:

'Dobro smo odradili utakmicu, iako prvo poluvrijeme možda nije tako izgledalo jer smo igrali u drugoj formaciji. Drugo poluvrijeme je bilo bolje, ali je teško stizati rezultat protiv takvog Portugala. Imali smo neke šanse u drugom poluvremenu, ali imali su i oni. Sve u svemu, bilo je dobro', rekao je Šutalo.

  • +59
Portugal - Hrvatska (5.9.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Joao Rico/PIXSELL

Kaže da ima vremena za analizu Poljske:

'Poljska je jaka ekipa, ali nismo još ništa analizirali. Imamo još vremena za pripremiti se, dat ćemo sve od sebe. Nije mi stran sustav s trojicom u zadnjoj liniji, već sam igrao u njemu i dobro se osjećam. Svejedno, trebalo nam je malo da se uigramo, odradili smo samo dva treninga. U drugom poluvremenu smo stvarali šanse, ali na izborniku je hoćemo li tako igrati i u budućnosti.'

'Hrvatska stvarno ima talentirane igrače. Čudno mi je kada mi kažete da sam stariji igrač (smijeh). Imamo talentirane igrače željne dokazivanja. Uvijek je motiv igrati za Hrvatsku, osobito pred domaćom publikom', zaključio je.