LOV NA KAPITALCA

Definitivno su digli ruke od Marija Mandžukića; nije im dugo trebalo da pronađu novu metu

02.08.2018 u 11:32

Bionic
Reading

Borussia Dortmund i dalje je u potrazi za vrhunskim napadačem, a 'žuto-crnima' je trenutačno prvi 'pik' golgeter Chelsea Alvaro Morata

Alvaro Morata je u Cheslea stigao u srpnju prošle godine iz Reala za 66 milijuna eura, vjerovalo se da će ta ljubav dugo trajati, a višegodišnji ugovor potpisan je do ljeta 2022. No španjolski reprezentativac nije previše zadovoljan svojim statusom na 'Otoku, sve se glasnije pričalo kako napušta Stamford Bdige, a nekako ga se najviše dovodilo u vezu s Milanom.

Ipak, transfer na San Siro definitvno nije realan, jer su 'rossoneri' doveli Gonzala Higuaina, no to ne znači da za Moratu nema drugih ponuda.

Jedna je došla iz Dortmunda, prema pisanju Sky Italije Borussia je stupila u kontakt sa Chelseajevim napadačem koji je zatražio nekoliko dana za razmišljanje.

  • +12
Španjolski nogometaš Alvaro Morata Izvor: Profimedia / Autor: n.n.

Inače, bundesligaš je već neko vrijeme u potrazi za vrhunskim napadačem. Poslije Svjetskog prvenstva ozbiljno je zagrizao za Marija Mandžukića, ali do realizacije tog transfera nije došlo.

'Trenutno je taj transfer u potpunosti nerealan, jer ga Juventus ne želi prodati. Za nas to više nije tema', otkrio je prije tjedan dana predsjednik Borussije Hans-Joachim Watzke.

Mandžukić je Juventusov borbeni stroj