A dinamo?

Di Marzio tvrdi: Martin Baturina je pristao na novu ponudu Fiorentine

30.08.2024 u 08:41

Bionic
Reading

Prijelazni rok u ligama petice pa tako i u Italiji završava danas. Fiorentina se svim silama trudi dovesti Martina Baturinu (21), udarnu iglu igre Dinama, Talijanski klub je poslao novu ponudu za mladog veznjaka.

Prijelazni rok u ligama petice pa tako i u Italiji završava dana. Fiorentina se svim silama trudi dovesti Martina Baturinu (21), udarnu iglu igre Dinama, Talijanski klub je poslao novu ponudu za mladog veznjaka.

  • +40
Qarabag - Dinamo (28.8.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Prema talijanskom novinaru Gianluci Di Marziju, Fiorentina je inicijalno nudila 14 milijuna eura plus bonuse, ali sada je ponuda povećana na 15 milijuna eura. Baturina je navodno već dao svoj pristanak za transfer, no Dinamo nije sklon prihvaćanju ponude jer za njega traži 20 milijuna eura.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Baturina ima ugovor s Dinamom do kraja sezone 2027./2028., a klub ne mora žuriti s prodajom, pogotovo jer ih očekuje šest utakmica u Ligi prvaka, što bi moglo dodatno povećati njegovu vrijednost. Dinamo je već osigurao 34 milijuna eura ulaskom u Ligu prvaka, pa imaju financijsku stabilnost i mogu mirno čekati bolju ponudu.

Hrvatski reprezentativac Baturina je prošao kroz omladinske pogone Hajduka i RNK Splita prije nego što se pridružio Dinamu.

Prema Transfermarktu njegova tržišna vrijednost procjenjuje se na 20 milijuna eura.

Standings provided by Sofascore