novosti iz maksimira

Dinamo objavio cijene godišnjih ulaznica uz važnu napomenu za sve navijače

03.07.2024 u 14:55

Bionic
Reading

Zagrebački Dinamo na svojoj službenoj internetskoj stranici objavio je uvjete kupovanja godišnjih ulaznica za novu sezonu

Navijači Dinama s nestrpljenjem su čekali informacije o godišnjim ulaznicama za novu sezonu. Tako je klub iz Maksimirske na svojoj službenoj web stranici objavio uvjete kupovanja uz nekoliok važnih informacija.

'Od utorka, 9. srpnja GNK Dinamo počinje s prodajom godišnjih ulaznica za nadolazeću nogometnu sezonu 2024/2025., koja će vrijediti za domaće utakmice u svim službenim natjecanjima počevši od dvoboja 1. kola SuperSport HNL-a Dinamo – Istra 1961 u petak, 2. kolovoza na stadionu Maksimir.

Podsjetimo, godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice na stadionu Maksimir u natjecanjima SuperSport HNL, SuperSport Hrvatski nogometni kup te za sve domaće utakmice u grupnoj fazi pod okriljem UEFA-e od srpnja 2024. do lipnja 2025.

Podsjećamo kako Dinamo ove sezone europska natjecanja otvara utakmicama play-offa za grupnu fazu UEFA Lige prvaka, što znači kako ima osigurano mjesto najmanje u grupnoj fazi UEFA Europa lige.

Računajući spomenuti play-off, to znači kako će Dinamovi članovi kluba s godišnjim ulaznicama s tribina moći pratiti pet domaćih utakmica u europskim natjecanjima.

Osim što godišnja ulaznica omogućava ulaz na svaku domaću utakmicu Dinama u novoj sezoni bez čekanja na blagajni, cijena godišnje ulaznice povoljnija je za najmanje 35 posto od zbroja cijena pojedinačnih ulaznica za domaće utakmice kroz cijelu sezonu. U slučaju ulaska u željenu skupinu Lige prvaka iznos godišnje ulaznice u odnosu na zbroj cijena pojedinačnih ulaznica bio bi za vlasnike godišnje ulaznice i 40 posto povoljniji.

Klub je donio odluku da će ove sezone godišnje ulaznice prodavati samo za tribine zapad dolje i sjever dolje, a godišnje ulaznice će moći kupiti ISKLJUČIVO ČLANOVI KLUBA', piše u opširnom priopćenju koje možete pročitati OVDJE.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.