Wimbledon

Poznato je s kojom tenisačicom Andy Murray igra u mješovitim parovima; novi izazov

03.07.2024 u 13:52

Bionic
Reading

Andy Murray će zajedno s Britankom Emmom Raducanu nastupiti na turniru mješovitih parova u Wimbledonu nakon što je par dobio wildcard, objavili su organizatori u srijedu

Dvostruki osvajač naslova pobjednika u pojedinačnoj konkurenciji 37-godišnji Murray igra na svom posljednjem Wimbledonu, ali se u utorak povukao iz pojedinačnog turnira zbog ozljede leđa.

Od prije je poznato kako će 37-godišnji Andy Murray igrati na Wimbledonu s bratom Jamiejem u igri parova, potvrdio je nedavno je u menadžerski tim.

No, dan kasnije objavljeno je kako će Andy Murray zajedno s Britankom Emmom Raducanu nastupiti na turniru mješovitih parova. I to će za njega biti izazov...

Kiša odgodila početak mečeva

Zbog kiše je odgođen početka mečeva na Grand Slam turniru u Wimbledonu koji su na rasporedu u utorak .

Na teren je u utorak u podne trebao istrčati hrvatski tenisač Borna Ćorić kojem je suparnik u drugom kolu Amerikanac Frances Tiafoe.

I Donna Vekić je trebala u utorak igrati kasnije tijekom dana meč drugog kola protiv Ruskinje Erike Andrejeve, kao i Ivan Dodig s Amerikancem Austinom Krajicekom meč prvog kola muških parova protiv Nicolasa Barrientosa iz Kolumbije i Franciscop Cabrala iz Portugala.