'SKOKNULI' DO ZAGREBA

Hajduk po pojačanje došao na Kajzericu? Šotiček je odbio Dinamovu ponudu

03.07.2024 u 14:35

Bionic
Reading

I dok Gennaro Gattuso s Hajdukovim nogometašima odrađuje pripreme u Sloveniji, visoka delegacija splitskog kluba boravila je u Zagrebu, točnije na Kajzerici, u prostorijama NK Lokomotive

Novi sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić primio se posla te želi stvoriti momčad koja će se uključiti u borbu za naslov prvaka.

Naravno, na Poljudu s nestrpljenjem čekaju rasplet priče oko dolaska Edina Džeke i Ivana Rakitića, ali očito bivši napadač Bilih radi na novim pojačanjima.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Ne znamo tko je bio tema sastanaka s prvim čovjekom Lokomotive, Božidarom Šikićem, ali čim se visoka delegacija splitskog kluba pojavila na Kajzerici, a uz sportskog direktora Kalinića na sastanku je bio i predsjednik Uprave Ivan Bilić, jasno je da postoji interes za pojedinim igračima. Jer sigurno nisu došli u inspekciju nove umjetne trave.

Možda su Kalinić i Bilić vidjeli svoju priliku oko Marina Šotičeka, kojeg je 'ciljao' i Dinamo, ali se igrač i klub nisu mogli dogovoriti oko uvjeta.

Naravno, u Lokomotivinom kadru još ima zanimljivih igrača, poput Lukasa Kačavende. No, on je posuđen Dinamu i otišao je na pripreme s Modrima, te će se pokušati nametnuti treneru Jakiroviću i vratiti u formu nakon duge pauze uzrokovane ozljedom. Ukoliko pak ne bude u kadru Modrih za novu sezonu, vjerojatno će se vratiti na Kajzericu...

Hoće li i koga Hajduk dovesti s Kajzerice, ostaje nam za vidjeti.