novi igrač u maksimiru?

Dinamu iz Werdera dolazi igrač kojeg i Prosinečki željno iščekuje?

30.01.2018 u 10:08

Bionic
Reading

Dok Mario Cvitanović u Turskoj uigrava 'modru' momčad za proljetni dio sezone, iz Njemačke bi mu mogao stići bh-reprezentativac željan minutaže i igre kako bi se lakše našao na popisu Roberta Prosinečkog

Bosansko-hercegovački reprezentativac Izet Hajrović, po svemu sudeći trebao bi postati novi igrač zagrebačkog Dinama. Prema pisanju bh-medija, ovaj krilni igrač, koji od 2014. godine, uz kratku posudbu španjolskom Eibaru, nosi dres Werdera, nije zadovoljan minutažom koju dobiva među 'zelenima', kod trenera Floriana Kohfeldta. I zato bi rado otišao iz Bremena.

  • +13
Hrvatski Telekom Prva liga, 20. kolo, GNK Dinamo - HNK Cibalia Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Werder ga pak želi unovčiti jer u lipnju mu istječe ugovor i otišao bi besplatno.

Prema neslužbenim informacijama, među klubovima koji se zanimaju za Hajrovića, najjače je 'zagrizao' zagrebački Dinamo, koji je u potrazi za polivalentnim krilnim igračem.

Navodno je i 26-godišnjem Hajroviću, rođenom u Švicarskoj, ali koji je bh-reprezentativac, poziv iz Zagreba izuzetno zanimljiv.

Jedino je pitanje što bi zagrebački klub mogao ponuditi Hajroviću. Mediji u Njemačkoj tvrde da je Hajrović imao godišnju plaću od 2,5 milijuna eura, što je iznos koji 'modri' teško mogu ponuditi.

Međutim, igrač koji želi biti na popisu Roberta Prosinečkog, novog izbornika Bosne i Hercegovine, pristao bi igrati i za manji novac kako bi oživio karijeru koja je u rapidnom već neko vrijeme.

Priča je svakako zanimljiva. Hajrović bi, u slučaju da se transfer realizira, postao treći reprezentativac Bosne i Hercegovine u svlačionici Dinama, uz Armina Hodžića i Amera Gojaka.