ULAZNICA VIŠE NEMA

Dinamo se pohvalio impresivnom brojkom, ali i rastužio dio svojih navijača

21.10.2024 u 13:51

Bionic
Reading

Pred Dinamom je ove srijede utakmica 3. kola nogometne Lige prvaka, a momčad Nenada Bjelice kostuje kod RB Salzburga. Dvoboj u Mozartovom gradu počinje u 21 sat

Nakon impresivnog navijanja i glasne podrške na Allianz Areni u Münchenu, pred Dinamovim fanovima novo je gostovanje.

Istina, ovog puta ih neće biti kao na tom prvom ogledu, ali samo iz jednostavnog razloga, jer kapacitet stadiona u Salzburgu osjetno je manji nego u Münchenu. Pa je i prema tome Dinamovim navijačima pripalo manje ulaznica.

Iz Dinama su ovog ponedjeljka obavijestili kako je svih 1500 dostupnih ulaznica našlo svoje vlasnike, ali sigurni smo da to nije ni konačan broj navijača hrvatskog prvaka. Odnosno da će se dio njih snaći, te preko prijatelja i rodbine koji žive u i oko Salzburga probati nabaviti koju ulaznicu i za tribine koje nisu namijenjen gostujućim navijačima.

Obavijest Dinama prenosimo u cijelosti.

Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 3. kola UEFA Lige prvaka RB Salzburg - GNK Dinamo rasprodane sve ulaznice za gostujući sektor za navijače Dinama.

Klub je na raspolaganje dobio 1500 ulaznica za gostujući navijački sektor. S obzirom na to da su sve ulaznice rasprodane, prodaja je završena.

Susret je na rasporedu u srijedu, 23. listopada u 21:00 sati, a ovim putem unaprijed zahvaljujemo navijačima na sjajnoj podršci.

Standings provided by Sofascore

Inače, osim o prodanim ulaznicama, na Dinamovim stranicama ovog se ponedjeljka može naći i objava kako Modri imaju - 50.000 članova.

'Vaša podrška, naša je snaga! Nastavimo rasti zajedno', poručili su iz Dinama.