fotka govori sve

Dokaz da je Dani Olmo novi igrač Barcelone; pogledajte tko je sve s njim u avionu

07.08.2024 u 07:31

Bionic
Reading

Čini se kako je sve dogovoreno, čeka se samo službena potvrda kako je Dani Olmo novi igrač Barcelone! U prilog tim vijestima ide i ekskluzivna fotografija iz privatnog aviona koju je objavio stručnjak za transfere Fabrizio Romano...

Dani Olmo napušta Red Bull Leipzig i postaje novi igrač Barcelone. Istina, za sada je sve još neslužbeno, ali klubovi su se uspjeli dogovoriti nakon što je Olmo u pratnji svojih zastupnika, oca Miguela i sportskog direktora Barcelone Deca stigao u Leipzig.

Tako će Barcelona RB Leipzigu, prema trenutno dostupnim informacijama, za Olma platiti 55 milijuna eura odštete uz još sedam milijuna eura kroz bonuse.

Dani Olmo je još ranije dogovorio svoj dio šestogodišnjeg ugovora s Barcelonom te se čekao samo konačni dogovor klubova. Tu je bilo problema jer je Barcelona isprva ponudila uvredljivo nisku cifru za odštetu, ali čini se kako su se na kraju ipak dogovorili.

Od ovog transfera će profitirati i Dinamo koji s RB Leipzigom ima klauzulu prema kojoj mu od budućeg Olmovog transfera pripada 20 posto zarade koju Leipzig ostvari. Ako sad za njega od Barce dobiju 55 milijuna eura, na Maksimir stiže 5,2 milijuna eura, a preostalih 1,4 milijun 'modri' bi dobili ako se ostvare dogovoreni bonusi između Barce i RB Leipziga.

A da je posao praktički već zgotovljen, te da je Dani Olmo novi igrač Barcelone, potvrdio je na društvenim mrežama i stručnjak za transfere Fabrizio Romano. Objavio je ekskluzivnu fotografiju iz privatnog aviona na letu iz Leipziga za Barcelonu. Na njoj se vidi kako su na završnim pregovorima bili sportski direktor Barcelone Deco, Olmovi njegovi zastupnici Andy Bara i Juanma Lopez te Danijev otac Miguel Olmo.