sa štakama

Đoković se oglasio nakon operacije: Morao sam donijeti teške odluke

06.06.2024 u 13:25

Bionic
Reading

Srpski tenisač Novak Đoković, jadan od najboljih tenisača i sportaša svih vremena, se oglasio nakon operacije kojoj je bio podvrgnut u Parizu

Na Roland Garrosu je igrao je s načetim koljenom, stanje se pogoršalo, pretrage pokazale kako je u pitanju ozbiljna ozljeda i da mora na operaciju.

Đoković je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je sa štakama. 'Zbog ozljede meniska tijekom posljednjeg meča, morao sam donijeti teške odluke. Još uvijek sve procesuiram, ali sretan sam što mogu obavijestiti da je operacija prošla dobro. Zahvalan sam timu liječnika koji su bili uz mene, kao i svojim navijačima na podršci. Učinit ću sve da se što prije vratim na teren. Moja ljubav prema sportu i želja za natjecanjem na najvišoj razini ono su što me motivira. Idemo dalje', napisao je Đoković.

Očekuje se da će Đoković propustiti Wimbledon koji počinje 1. srpnja, ali bi trebao biti spreman za Olimpijske igre u Parizu koje počinju 27. srpnja. Sve se vrti oko Pariza, ozljeda, operacija i povratak tenisu. Oporavak od ovakve operacije obično traje oko tri tjedna.