'Žalostan sam'

Edo Pezzi: Gattuso se ponaša kao da je Split neka selendra, razočarao me je

28.07.2024 u 12:47

Bionic
Reading

Dugogodišnji kroničar Hajduka Edo Pezzi komentirao je posljednje događaje u Hajduku te pri tome kritizirao ponašanje Gennara Gattusa, novog trenera splitskog kluba.

Gattuso je nakon utakmice Konferencijske lige protiv Torshavna (2:0) počeo vikati na novinara Tonija Bilića koji je zaključio da je rezultat bio bolji od igre.

'Koje su negativne stvari koje ste zamijetili? Hoćemo li nas dvojica početi loše, zašto naglasiti tih 30 minuta. Igrali smo protiv ekipe koja ima 21 utakmicu u sezoni, u puno su boljem ritmu. Uspjeh je što smo ih uspjeli kontrolirati 65 minuta. To je dobar rezultat', poručio je ljutiti Gattuso.

Pezzi smatra da je takav početak Gattusa u Splitu nedopustiv.

'Gattuso me strahovito razočarao. Dobro poznajem Reyu, koji je bio u Splitu i sve nas je osvojio. Gattuso se ponaša malo podcjenjivački, kao da je došao u neku selendru i misli da sad može raditi što hoće. Toni Bilić je rekao istinu, da je rezultat bio bolji od igre. Ne znam zašto je to tako naljutilo Gattusa da istupi onako primitivno. Posebno sam žalostan da svi novinari nisu napustili pressicu', rekao je Pezzi za HRT i otkrio je da je Gattuso ipak odlučio ispričati se novinaru.

'Čuo sam da se Gattuso želi vidjeti s Bilićem vrlo brzo, da se ispriča, vjerojatno je i sam shvatio da je pretjerao. Treneri su u posebnoj tenziji, iako bilo je vremena od utakmice do konferencije za novinare. Ima načina kako se ponašati i odgovoriti na nekorektna pitanja, ali ovo nije bilo lijepo, posebno za Gattusov imidž.'

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport