Od 18 sati

Evo gdje možete gledati utakmicu Hajduka kakvu su navijači godinama čekali i zbog koje je Split zahvatila totalna euforija

10.08.2022 u 12:46

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Hajduka na rasprodanom Poljudu u sklopu 3. pretkola Konferencijske lige nadigrali Vitoriju Guimaraes s 3:1, prepuni samopouzdanja otišli su na uzvratnu utakmicu koja se igra od 18 sati (MAXSport 1, MAXtv)

U prvoj utakmici 3. pretkola Konferencijske lige na rasprodanom Poljudu, pred više od 33.000 bučnih navijača, nogometaši Hajduka odigrali su fantastično drugo poluvrijeme.

Podsjetimo, povela je Vitorija Guimaraes u 61. minuti sjajnim golom Miguela Mage. Nakon toga uslijedio je pravi uragan; prvo je za 1:1 zabio Sahiti, zatim je za 2:1 pogodio Melnjak, a gol za konačnih 3:1 dao je Krovinović. Golove pogledajte u prilogu.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Taj treći gol bio je čudesan i potpuno je dotukao portugalsku momčad. No, uoči uzvrata (18 sati, MAXSport 1, MAXtv) u Hajduku su ipak oprezni iako su prepuni samopouzdanja:

'Imamo plan koji želimo realizirati. Moramo imati isti pristup kao i u domaćoj utakmici na Poljudu. Siguran sam da će Vitoria odigrati drukčiju utakmicu od one u Splitu. Vjerujem da su bolja momčad od onoga što su pokazali na Poljudu. U Splitu nije lako igrati, a sada će oni imati prednost koju smo mi imali na Poljudu. Ali, i mi možemo odigrati dobru utakmicu', kazao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

Treba još dodati kako će pobjednik ovog para igrati protiv španjolskog Villarreala za ulazak u skupinu Konferencijske lige.

Posljednji puta Hajduk je play-off europskog natjecanja igrao 2017. godine kada je ispao od engleskog Evertona u borbi za ulazak u skupine Europske lige.

Utakmicu kakva Hajduk igra kod Vitorije Guimaraes navijači su godinama čekali i malo je reći da je Split uhvatila euforija.

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

  • +52
NK Hajduk - Vitoria Guimaraes, 3. pretkolo Konferencijske lige, 4.8.2022. Izvor: Cropix / Autor: Josko Ponos