REAKCIJE S RUJEVICE

Evo kako su derbi prokomentirali trener Rijeke i strijelac jedinog gola

07.10.2023 u 21:19

Bionic
Reading

U derbi utakmici 11. kola SuperSport HNL-a nogometaši Rijeke su na svojoj Rujevici pobijedili Hajduk 1-0 (0-0) što im je ujedno donijelo dolazak na vrh ljestvice, a susret su prokomentirali trener Rijeke Željko Sopić i strijelac Niko Janković

Jedini pogodak postigao je Niko Janković u 63. minuti iz penala te je sada Rijeka vodeća s 22 boda. Hajduk ima 21 bod. Treći je Dinamo kojem je ovakav rezultat itekako odgovarao. Dinamo je trenutačno na 16 bodova, ali ima i dvije utakmice manje.

'Od prve minute smo pokazali da želimo pobijediti. Igrali smo s puno igrača u napadu. Labrović je obranio Hajdukove šanse, a pozitivna energija s tribina bila nam je vjetar u leđa. Mislim da smo zasluženo slavili. Dinamo ima dvije zaostale utakmice, mi jednu, ali ovo je jedna epizoda u velikom filmu.Proslavit ćemo danas, a onda puštam dečke kućama do srijede da pojedu juhicu s roditeljima. Dečki razumiju što im govorim i na terenu rade to što moraju. Janković je zabio penal, ali veseli me način na koji smo igrali', rekao je trener Rijeke Željko Sopić.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Drago mi je zbog pobjede, to smo htjeli, sad je najvažnije ostati skroman i ponizan. Puno nam znači ova pobjeda. Ja sam rodom iz Sinja, prijatelji su mi svi navijači Hajduka. Ali drago mi je da smo dobili. Okrenut ću rundu tim prijateljima. Inače igramo na puno šansi, derbi je bio odličan. Uzeli smo prvo mjesto i nastojat ćemo ga zadržati', rekao je Niko Janković za Max Sport televiziju.

  • +15
Rijeka - Hajduk, 11. kolo, 2023/24. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic