DINAMO - MONACO 2:2

Evo kako su regionalni mediji vidjeli Dinamo protiv Monaca

03.10.2024 u 10:05

Bionic
Reading

Dinamo i Monaco odigrali su 2:2 po teškom i kišom natopljenom maksimirskom travnjaku u drugom kolu Lige prvaka.

'San Dinama pretvoren u košmar! Modri prosuli 2:0, dotukao ih penal u nadoknadi: Monaco u Zagrebu poslao jasnu poruku Zvezdi', piše srpski Blic o utakmici s Maksimira.

'Malo je nedostajalo da vidimo šok na Maksimiru, gdje je Dinamo poslije dva sjajna gola Sučića i Baturine vodio 2:0 protiv Monaca. Ipak, Dinamo je na nevjerojatnu glupost ostao bez pobjede', navodi Telegraf.rs i dodaje kako je Dinamo ovim bodom pretekao Crvenu zvezdu.

'Dinamo i plače, i slavi prvi bod', stoji u naslovu srpskog Mozzart Sporta koji piše da je hrvatski prvak osvjetlao obraz nakon katastrofe u Munchenu: 'Dinamo je izronio iz depresije u koju je upao poslije debakle u utakmici s Bayernom (2:9) odigravši 2:2 protiv Monaka, iako je sve do 75. minute imao dva gola prednosti. Nakon 2:0 isplivala je ona balkanska karakterna crta po kojoj svi volimo posao ostaviti nedovršenim. To se Dinamu vratilo kao boomerang.'

Bosanskohercegovački SportSport.ba piše: Bjelici pukao film na kraju: Dinamo je bio na korak od raja, a onda je stiglo bolno prizemljenje. Dinamo je imao prednost od 2:0 protiv Monaca, ali se na kraju morao zadovoljiti bodom pošto su Modri u samom finišu primili dva gola. Tada im je zbog prosvjeda isključen trener Nenad Bjelica, a za utjehu Modrima ostaje 700.000 eura, s koliko UEFA nagrađuje bod osvojen u Ligi prvaka.

Klix.ba izdvaja sporni detalj s Maksimira: Igrači Dinama ogorčeni na suca zbog nedosuđenog penala: 'Mi smo mali klub kojem ovo mogu napraviti', piše Klix.ba i dodaje da je Dinamo prokockao 2:0 i pobjedu.