U PROGRAMU MAXSPORTA

Evo što je Jeličić rekao o Jakiroviću i Dinamovoj pobjedi nad Qarabagom

26.08.2024 u 18:25

Bionic
Reading

S velikim se nestrpljenjem čekalo novi zdanje Studio HNL-a, odnosno nastupi dvojice stručnih komentatora Joška Jeličića i Hrvoja Vejića. Ovog puta na 'tapeti' su bile utakmice 4. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige

A prije nego se spomenuti dvojac 'bacio' na SHNL, komentirali su nastupe Dinama i Rijeke u Europi.

Odnosno Dinamovu pobjedu protiv Qarabaga.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Često je Jakirović, kojem je nadimak Profa, bio osporavan. Međutim, ova pobjeda je njegova. Ulaskom Bernauera , odnosno prelaskom na tri stopera i igrom s drugim napadačem, riješio je problem tih međuprostora. Sačekao je nervozne igrače Qarabaga, koji su htjeli, jer su osjetili da mogu i izjednačiti. Ali ulaskom Kulenovića riješio je problem te utakmice. I pobjeda je mogla biti uvjerljivija', rekao je Jeličić te nastavio.

'Ponavljam, Qarabag ima jako puno dobrih stranaca, tako dobro su duplirali po bokovima, ulazili u prostor, Hoxha i Pjaca su 'izdušili', nisu mogli to pratiti. Ta momčad ima intenzitet, ima odličnu tehniku, uigrana je, igra jako brzo. Dinamo će morati biti maksimalno fokusiran i koncentriran od prve minute. Svi se sjećamo pouke iz utakmica protiv Sparte i PAOK-a. Dinamo klima gore možda neće ni smetati jako, jer ima odličan rezultat, siguran sam da će Jakir dobro posložiti ekipu i da će Dinamo ući u Ligu prvaka, što je nevjerojatna stvar za Dinamo, našu državu, ali i sve naše klubove', završio je Jeličić.

Jeličić i Vejić o Europi Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport/Croatel
  • +78
Dinamo - Qarabag, Liga prvaka, kvalifikacije, 20.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek